četrtek, 1. januar 2015

359. dan: Silvestrski poljub

Se še spomnite, ko sem vam opisovala svoje lansko silvestrovo? Pa o tistih solzah, ki bi morale biti poljub? No, letos je bilo zelo podobno ... in zelo drugače obenem. S prijateljicami nismo načrtovale kakšnega hudega žura, zato smo se od starega leta dostojno poslovile že nekaj dni prej, za božič in potem v soboto, ko je praznovala naša Lidija. Novoletno jutro sem - kako ironično! - tako kot lani preživela v službi, zato namenoma nisem planirala preveč burne noči. Vrnila sem se na kraj zločina, v center Kamnika, kjer sem s svojim fantom dočakala polnoč. In tukaj se podobnost z vstopom v leti 2014 in 2015 konča.



Ker letos ... Letos sem dobila silvestrski poljub, pa ne enega. In ples in objem in ljubeče besede. Pol minute sva obstajala samo midva, šele nato sva se zavedla ljudi okoli sebe. In takrat sva seveda poobjemčkala in polupčkala tudi njih. Praznovanje novega leta se je zavleklo kar do jutra, a se nisem preveč sekirala. Aja, saj res ... tista včerajšnja mešanica proti vročini je - očitno? - pomagala. Vse je v glavi. Še enkrat več.

Predvsem pa se v 15ko podajam polna adrenalina, novega zagona, načrtov in upanja. V boljši jutri. O čem govorim? Saj ste že prečekirali moj novi dnevnik, kajne? :) Ponosna sem nanj, tako kot na tega, ki ga ravnokar berete. In še enkrat in še tukaj - hvala, ker me spremljate. 

Pa naj bo tudi vaša 15ka takšna. Tudi zalomilo se bo, itak. A bomo vstali in premagali ovire. Svet je vendarle in kljub vsemu lep. Obljubim!

Do konca še: 7 dni, 7 nalog. Se beremo jutri.

2 komentarja:

  1. Can be educational facilities a lot more aimed toward making profits and even construction their unique reputations as opposed to seriously teaching Undergraduates? https://imgur.com/a/UQRR9G4 https://imgur.com/a/MNKW5od https://imgur.com/a/igG75ga https://imgur.com/a/6nyVG8a https://imgur.com/a/g9kSNq2 https://imgur.com/a/dbp836g https://imgur.com/a/ISEABxW

    OdgovoriIzbriši
  2. That i separate the particular training directly into various sets of several and now have these individuals read through their particular Community Reports text message. https://imgur.com/a/jIdAyKz https://imgur.com/a/TLNXkkj https://imgur.com/a/XYdNAc5 http://j44kf8xy8r.dip.jp https://imgur.com/a/qbx3sD5 https://imgur.com/a/ySWBGaz http://6xipwn980s.dip.jp

    OdgovoriIzbriši